Inred tidlöst och klassiskt

Visst är de senaste trenderna inom inredning spännande att följa, men tyvärr är de ofta ganska kortlivade. Om du satsar på en mer tidlös och klassisk stil i ditt hem är riskerna små att du kommer att behöva byta ut hela inredningen om några år.

Men hur inreder man då tidlöst? Försök att satsa på möbler med klassiska snitt och köp bokhyllor på reformasthlm.se där det finns många möbler som är tidlösa och hållbara. På så sätt kommer du att ha möbler av hög kvalitet som håller i många år vilket är själva grunden i en tidlös inredning.

Därför ska du satsa på hållbar och tidlös inredning

Textured,Layers,Interior,Styling,Of,Cushion,Sofa,And,Throw,InDu kanske tycker att trender i inredningen livar upp, något som gör att du gärna vill följa dem. Då är det viktigt att veta att en av de största inredningstrenderna 2021 faktiskt är hållbar och tidlös inredning. Det beror på att många bekymrar sig för klimatet och vill minska sin konsumtion. Det är helt enkelt inte längre möjligt att köpa nya prylar varje säsong om vi vill att vårt klimat ska må bra. Här kan du läsa fler tips på hur du ska tänka kring hållbar konsumtion och hur du ska infoga det i din vardag.

Klassikerna fungerar alltid

Ska du köpa en ny soffa eller en matsalsmöbel? Välj då en möbel av hög kvalitet i ett klassiskt snitt. Visst kan kvalitet vara lite dyrare, men du får ofta igen pengarna eftersom dina saker håller längre. Skippa också alltför grälla färger och håll dig till en lugn färgskala som går ton i ton. Det fina med en tidlös inredning är att du kan uppdatera den med detaljer så att den passar de trender som gäller just nu. Soffan kan du till exempel pigga upp med nya prydnadskuddar och filtar. Våga också leta efter fina inredningsdetaljer på loppis. Att konsumera cirkulärt blir mer och mer populärt.
Lägg även extra vikt vid val av väggfärg och tapeter om du vill ha ett tidlöst hem. Låt bli de allra trendigaste färgerna och tapeterna och låt mer klassiska kulörer och mönster få flytta in.

Så inreder du tidlöst

  • Satsa på enkla och klassiska snitt när du väljer möbler
  • Pryd väggarna med tapeter med tidlösa mönster
  • Köp kvalitet som håller länge