Ge ditt hem ny look på ett enkelt sätt

Känns hemmet enformigt just nu? Det är ju förstås inte så konstigt med tanke på att man har behövt hålla sig hemma till större delen under ett par. Något som kan piffa upp olika rum kan göra att man får en känsla av förändring. Ett enkelt sätt som gör stor förändring i ett rum är att byta ut textilier som matta, kuddfodral och framför allt gardiner.

Att byta färg, form och tyg på gardinerna kan ge rummet en ny look och du kan med fördel spana in https://nordisktextil.se/sv/categories/gardiner. Där hittar du såväl färdiga gardiner för alla typer av rum som flertalet tyger för att sy egna gardiner. Något du kan tänka på när det kommer till gardiner är inte hänga dem för tätt eller lågt. Tänk även på att välja en gardin i rätt storlek så att det inte tar upp varken för mycket eller för lite plats vid fönstret.

Trendiga gardiner 2022

Vi är redo att lämna pandemi och de mörka månaderna bakom oss. “Ljusa träslag i skandinavisk stil och naturmaterial följer med in i 2022”, menar man i Expressens Leva & Bo. Den absolut främsta trenden för 2022 är klimatet. Med andra ord eftersträvar vi inte bara en närhet till natur, men vi eftersträvar även omhändertagande. När det kommer till färg är lavendellila den trenden som vi väljer att hålla oss till. Att inreda med lila textilier är ett smart alternativ till att inreda med lila möbler och du kan mer än gärna välja lila gardiner för att ligga i framkant med trenden.