Flytthjälp för dyrgripar

Tillhör du de lyckligt lottade som äger en del dyrgripar hemma? Då är det viktigt att du skyddar dem under en eventuell flytt. Genom att anlita en tillförlitlig flyttfirma behöver du inte ta saken i egna händer.

Boka alltid en seriös flyttfirma som flyttfirma-flytthjalp.se/stockholm/ som kan ta väl hand om dina ägodelar. Du kanske har dyr konst, fina statyer hemma, juveler, designermöbler, eller annat dyrbart som du helt enkelt är livrädd om. En riktigt bra fyllfirma har alla tänkbara trygghetsförsäkringar och vet precis hur man handskas med ömtåliga möbler.

Vad krävs av en flyttfirma?

Det finns många flyttfirmor som konkurrerar om kunderna och det du ska hålla utkik efter när du bokar en sådan firma, är om de har de goda referenser du letar efter. Det går ofta att kolla upp flyttfirmor via nätet, från tidigare kunder och så vidare. Många är snabba med att lämna sina omdömen i sociala medier så läs där om du har konto någonstans. Ta del av alla flyttips som finns! Som artikeln innan skriver, tänk såhär:

Låt verktygslådan vara det sista du packar ner och första du packar av flyttbilen i ditt nya hem – du KOMMER att behöva den, snabbt!

Försäkringar och handlag

Se till att flyttfirman har alla försäkringar som krävs, ifall något skulle gå sönder eller ramla av flyttransporten. Då får du automatiskt ersättning. En bra flyttfirma ska också kunna säga hur du bäst ska packa dyrbara möbler så att det blir enklast för flyttkillarna att bära in grejerna i bilen. Många firmor erbjuder en så kallad packhjälp där det är dem som står för packningen och emballaget. Det kan vara värt att tänka på, eftersom de ofta har stor kompetens över hur saker och ting ska emballeras.