Grandpa öppnar ny butik

Mode och inredning är något som intresserar en allt större publik. Nu öppnar Grandpa, som mest är känt för sina designkläder, en ny butik där det kommer att satsas mer in inredningsartiklar. Något som får många att jubla.

120855-venetian-maskNär det kommer till inredning och mode så känns det lite som om allt fler människor börjar bli lite mer medvetna om vad de har på sig och vad de omger sig av när de är hemma. Detta kan ha att göra med att vi lever i ett samhälle som cirkulerar allt snabbare och att vi då gör allt mer för att visa oss på rätt sätt på en gång. Att vi vill trivas bättre hemma kan ha att göra med att det nu, mer än någonsin, är viktigt att vi har en plats där vi kan känna att vi kan koppla av.

Fokus på inredningsartiklar

Det är i tidningen Café vi kan läsa om att Grandpa nu har valt att öppna ytterligare en butik på Gamla Brogatan. En butik där man mest kommer att satsa på inredningsartiklar – och kanske gå mer och mer åt Brandstationen-hållet på Södermalm. Vad man i alla fall kan konstatera är att de är otroligt trendigt just nu med att ha en sober lägenhet där man lyfter sin personlighet med detaljerna. Buktiken har nu varit öppen i några veckor.

Dyra detaljer

Vad man kan se allt mer är att människor satsar mer på dyr inredning och gärna inredning från designers. Att ha ett hem med designmöbler är att ha ett hem som man kan trivas i länge och som även ger ett bra andrahandsvärde. Ser man det så är det värt att investera i möbler som man kommer älska länge. Att även finna dem online gör att man kan få dem till ett bättre pris. Och vill man ha inspiration på hur man ska möblera i sitt hem är det bara att gräva ned sig i både Elle Decoration och Hus & Hem, där blir man inte besviken, men plånboken kan bli lite tunnare.